Werkgevers

Vliegende start is een mogelijk partner van alle bedrijven met een tekort aan personeel. Wij geloven in het potentieel van mensen. In ons huidige scholingssysteem raakt een talent soms de weg kwijt. (Generieke toetsen werken niet voor iedereen.) Er is een grote groep die beter in de praktijk leert.  Wij herkennen de specifieke talenten en de specifieke kwaliteiten van de jongeren die ergens op de weg een hobbel niet hebben kunnen nemen.  

Samen leiden we op, coachen we en zijn we actief in de persoonlijke (prive)begeleiding van onze medewerkers.

Een aantal voorbeelden uit de praktijk;

Mohamed, 19 jaar. 

Mohamed heeft samen met ons een Vliegende Start gemaakt, een fijne werkplek gekregen waar hij in een BBL traject (werken en leren) zijn droombaan als autoschadehersteller mag uitoefenen. In de begeleiding die Vliegende Start aan Mohamed biedt zorgen we voor een duidelijke planning met veel structuur in werkzaamheden en houden we rekening met cultuurverschillen op de werkvloer. We maken zijn vele kwaliteiten inzichtelijk en helpen hem en zijn werkgever deze optimaal in te zetten.  

Een Vliegende Start betekent naast vakbekwaamheid ook het bevorderen van de zelfredzaamheid, hiervoor maken wij samen met Mohamed zijn financiën inzichtelijk en helpen wij hem met het behalen van zijn rijbewijs. 

Nakisha, 20 jaar, alleenstaande moeder. 

Nakisha heeft samen met ons een Vliegende Start gemaakt, een traject waarin we een passende werkplek hebben gevonden en daarnaast ondersteuning hebben geboden in haar privésituatie om op een fijne manier tot werken te komen. Om de vakbekwaamheid van Nakisha op een goede manier in te zetten heeft Vliegende Start in de begeleiding gekeken naar een haalbare planning, waarin het moederschap en haar financiële situatie als uitgangspunt zijn genomen. Daarnaast bieden we de werkgever ondersteuning met hulpvragen en dienen we als gesprekspartner. In de Vliegende Start van Nakisha staat zelfredzaamheid voorop, het bouwen aan een mooie, stabiele toekomst samen met haar kindje. 

Wij geloven dat we ook voor u de juiste match kunnen creeren en een vliegende start kunnen geven aan uw talenten voor de toekomst.%d bloggers liken dit: